Запис Детальніше

Розробка біогазової установки для ферми великої рогатої худоби

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка біогазової установки для ферми великої рогатої худоби
 
Creator Горовий , Максим Володимирович
 
Subject Енергозабезпечення АПК
Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010101 Енергетика с-г виробництва
 
Description В даній магістерській роботі розглядається питання дослідження заощаджень традиційних енергоресурсів , шляхом використання біогазових установок на фермах ВРХ.
У першому розділі проведено аналіз стану і перспективи біоенергетики в Україні. В другому розділі розглядається біопалива :тверде, рідке, газоподібне. Розглянуто стан і перспективи виробництва газоподібного палива. Розглянуто динаміку зміни продуктивності виробництва метану при різних раціонах годівлі молочних корів. Досліджено вплив складу сировини на кількість виробленого біогазу. Наведено шляхи впровадження біогазових установок на прикладі німеької фірми Zorg. У третьому і восьмому розділах зроблено тепловий розрахунок корівника і вибір вентиляційної і калориферної установок з розробкою електро-технічної частини, а саме електропривід вентиляторної установки. У дев’ятом розділі наведено розрахунок біогазової установки для тваринницької ферми, проектні рішення метатенка, його геометричні розміри і завантаження.
 
Date 2010-03-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1245/1/2010_%D0%93%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B9_%D0%9C%D0%92.doc
Горовий , Максим Володимирович (2010) Розробка біогазової установки для ферми великої рогатої худоби. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1245/