Запис Детальніше

Обґрунтування системи електрообладнання молочно-товарної ферми на 200 голів учбового господарства Мирогощанського агротехнічного коледжу

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування системи електрообладнання молочно-товарної ферми на 200 голів учбового господарства Мирогощанського агротехнічного коледжу
 
Creator Коритко , Андрій Іванович
 
Subject Електрифіковані технології і електрообладнання в тваринництві
Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
 
Description В даній магістерській роботі розглянуті питання обґрунтування систем електрообладнання ферми на 200 голів, учбового господарства Мирогощанського агротехнічного коледжу.
Досліджено виробничу характеристику господарства та стану виробничих процесів електрифікації. Проведено вибір та аналіз обладнання для прибирання гною, поїння тварин, приготування та роздачі кормів, підтримання необхідного температурно–вологісного режиму, водопостачання комплексу, опалення та водонагріву в корівнику, а також проведений розрахунок освітлювальних установок. Вибране електричне обладнання і розраховані апарати захисту та керування ним.
Проведений розрахунок електричних мереж 0,38 кВ, які знаходяться на території ферми. Визначена потужність трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ.
Розроблені заходи з монтажу, налагодження та експлуатації електрообладнання, розраховано кількісний склад електротехнічної служби та обґрунтована її структура, складені графіки поточного ремонту електрообладнання.
Проведений аналіз стану охорони праці на фермі, та створення безпечних умов праці на господарстві.
 
Date 2010-03-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1298/1/2010_%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%BE_%D0%90%D0%86.doc
Коритко , Андрій Іванович (2010) Обґрунтування системи електрообладнання молочно-товарної ферми на 200 голів учбового господарства Мирогощанського агротехнічного коледжу. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1298/