Запис Детальніше

„Обгрунтування системи електрообладнання у теплицях на малооб’ємній гідропоніці ТОВ «Київська овочева фабрика» Києво-Святошинського району, Київської області”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Обгрунтування системи електрообладнання у теплицях на малооб’ємній гідропоніці ТОВ «Київська овочева фабрика» Києво-Святошинського району, Київської області”
 
Creator Кравченко , Анатолій Петрович
 
Subject Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
Електрифіковані технології і електрообладнання в насінництві та рослинництві
 
Description Магістерська робота присвячена електрифікації та автоматизації виробничих процесів у зимових теплицях на малооб’ємній гідропоніці. Проведений розрахунок і вибір технологічного та електротехнічного обладнання для створення необхідного мікроклімату, приготування та подачі живильного розчину в теплиці. Розробленні принципові електричні схеми.
 
Date 2010-03-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1301/1/2010_%D0%9A%D1%80%D0%B0%D0%B2%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%90%D0%9F.doc
Кравченко , Анатолій Петрович (2010) „Обгрунтування системи електрообладнання у теплицях на малооб’ємній гідропоніці ТОВ «Київська овочева фабрика» Києво-Святошинського району, Київської області”. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1301/