Запис Детальніше

Обгрунтування системи електрообладнання у картоплесховищі Державного підприємства «Дослідне господарство Київської дослідної станції інституту землеробства» Вишгородського району, Київської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обгрунтування системи електрообладнання у картоплесховищі Державного підприємства «Дослідне господарство Київської дослідної станції інституту землеробства» Вишгородського району, Київської області
 
Creator Мелешко , Сергій Петрович
 
Subject Виробнича спеціалізація
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
Електрифіковані технології і електрообладнання в насінництві та рослинництві
 
Description На основі обстеження картоплесховища вибране технологічне, електротехнічне обладнання і засоби автоматизації для електромеханізації виробничих процесів.
Проведене дослідження електрообладнання для обробки картоплі у полі коронного розряду з метою збільшення терміну її зберігання, визначені оптимальні параметри обробки.
Розраховані мережі 0,4 кВ і вибране джерело живлення , розроблені рекомендації з експлуатації електрообладнання та заходи з охорони праці. Розраховані техніко – економічні показники автоматизованого електрообладнання для зберігання картоплі у картоплесховищі.
 
Date 2010-03-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1317/1/2010_%D0%9C%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%BE_%D0%A1%D0%9F.doc
Мелешко , Сергій Петрович (2010) Обгрунтування системи електрообладнання у картоплесховищі Державного підприємства «Дослідне господарство Київської дослідної станції інституту землеробства» Вишгородського району, Київської області. Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1317/