Запис Детальніше

Дослідження теплиці як об’єкта автоматизації з розробкою системи автоматичного регулювання температурного режиму повітря (ВАТ «Комбінат «Тепличний»)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження теплиці як об’єкта автоматизації з розробкою системи автоматичного регулювання температурного режиму повітря (ВАТ «Комбінат «Тепличний»)
 
Creator Перекута , Сергій Олександрович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в тепличному господарстві
Виробнича спеціалізація
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
 
Description В результаті експериментальних досліджень, проведених на устаткуванні сучасної теплиці, встановлена адекватність пропонованої математичної моделі у вигляді передатної функції (2.2) реальному об'єкту управління.
На основі математичної моделі теплових процесів у вигляді передатної функції розроблені методи і засоби автоматизації математичного опису відповідних об'єктів управління, застосовані з метою параметричної оптимізації (або синтезу в цілому) відповідних САУ на етапі їх розробки.
Виходячи з математичної моделі теплових процесів у вигляді передатної функції запропоновані методи і засоби швидкодіючої ідентифікації відповідних об'єктів управління в замкнутих системах.
На основі розроблених методів і засобів ідентифікації об'єкту управління в замкнутій системі запропоновані методи і засоби швидкодіючого адаптивного налаштування відповідних АСУ, на етапах їх налагодження і експлуатації.
 
Date 2010-03-18
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1332/1/2010_%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B0_%D0%A1%D0%9E.doc
Перекута , Сергій Олександрович (2010) Дослідження теплиці як об’єкта автоматизації з розробкою системи автоматичного регулювання температурного режиму повітря (ВАТ «Комбінат «Тепличний»). Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1332/