Запис Детальніше

Дослідження пташника як об'єкта автоматичного управління і вдосконалення системи автоматичного регулювання температури повітря (ЗАТ "Комплекс Агромарс")

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження пташника як об'єкта автоматичного управління і вдосконалення системи автоматичного регулювання температури повітря (ЗАТ "Комплекс Агромарс")
 
Creator Сук , Сергій Миколайович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Виробнича спеціалізація
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в птахівництві
 
Description В даній магістерській роботі розглянутий технологічний процес утримання птиці, розроблена математична модель пташника. Зроблено вибір комплексу технічних засобів автоматизації, а саме: первинних вимірювальних перетворювачів, виконавчого механізму регулюючого органа, ПЕОМ в системі оптимального управління, цифрового керуючого пристрою та проведений розрахунок необхідного об'єму пам'яті ЕОМ.
В результаті виконання магістерської роботи було розроблено програмне забезпечення для реалізації оптимального алгоритму управління температурою в пташнику для утримання курей-несучок. Також проведена оцінка економічної ефективності оптимальної системи управління мікрокліматом в пташнику для курей-несучок.
 
Date 2010-03-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1346/1/2010_%D0%A1%D1%83%D0%BA_%D0%A1%D0%9C.doc
Сук , Сергій Миколайович (2010) Дослідження пташника як об'єкта автоматичного управління і вдосконалення системи автоматичного регулювання температури повітря (ЗАТ "Комплекс Агромарс"). Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1346/