Запис Детальніше

Дослідження потоково-механізованих ліній з мікропроцесорним управлінням для відгодівлі свиней (ВАТ «Агрокомбінат «Калита»)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження потоково-механізованих ліній з мікропроцесорним управлінням для відгодівлі свиней (ВАТ «Агрокомбінат «Калита»)
 
Creator Цибко , Дмитро Олександрович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Виробнича спеціалізація
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в свинарстві
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
 
Description Запропонована і обгрунтована математична модель порівняно проста і зручна для практичного застосування і, разом з тим, достатньо загальна відносно застосовності до математичного опису теплових процесів свинарника і інших енергоємних об'єктів свинокомплексів. На основі запропонованої математичної моделі розроблені методи і засоби автоматизації математичного опису енергоємних об'єктів свинокомплексів, застосовні в цілях параметричної оптимізації (або синтезу в цілому) відповідних САУ на етапі їх розробки. Виходячи із запропонованої математичної моделі, розроблені методи і засоби швидкодіючої ідентифікації відповідних об'єктів управління в замкнутих системах. На основі розроблених методів і засобів ідентифікації об'єкту управління в замкнутій системі запропоновані методи і засоби швидкодіючої адаптивної налаштування відповідних САУ, на етапах їх наладки і експлуатації
 
Date 2010-03-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1352/1/2010_%D0%A6%D0%B8%D0%B1%D0%BA%D0%BE_%D0%94%D0%9E.doc
Цибко , Дмитро Олександрович (2010) Дослідження потоково-механізованих ліній з мікропроцесорним управлінням для відгодівлі свиней (ВАТ «Агрокомбінат «Калита»). Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1352/