Запис Детальніше

Дослідження барабанної зерносушарки та розробка системи автоматичного регулювання температурою теплоносія (ВП НУБіП України НДГ "Великоснітинське")

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження барабанної зерносушарки та розробка системи автоматичного регулювання температурою теплоносія (ВП НУБіП України НДГ "Великоснітинське")
 
Creator Шаповал , Анатолій Дмитрович
 
Subject 8.05020201 Автоматизоване управліня технологічними процесами
Виробнича спеціалізація
0502 Автоматика та управління (Автоматизація та компютерно-інтегровані технології)
Комп’ютерно-інтегровані системи управління в елеваторному господарстві
 
Description Метою роботи є дослідження зернової сушарки як об'єкта управління та розробка математичної моделі і системи автоматичного регулювання температури. Вдосконалення процесу сушіння та вибір технологічного процесу. Розглянуто технологічне обладнання сушарки. Побудова та дослідження математичної моделі тепло генератора, як об'єкта управління температурним режимом.
Визначено перспективи розвитку автоматизації і електрифікації виробничих процесів, Аналіз структурно-параметричної схеми дозволив зробити висновок про необхідність створення комплексної системи управління зерносушаркою як єдиним технологічним комплексом.
Розроблено систему автоматичного регулювання температурного режиму повітря в зерносушарці, вибрано обладнання та розроблена принципова система автоматичного регулювання, контролю та захисту.
Удосконалення способів і технологій зберігання свіжої плодоовочевої продукції є одним із пріоритетних напрямків діяльності вчених і практиків. Актуальність даної проблеми обумовлена необхідністю постачання населення і переробних підприємств якісною продукцією вітчизняного виробництва. Ці задачі можна вирішити лише приділивши належну увагу питанням формалізації та використання експертних знань, запропонувавши математичний апарат, що дозволить формалізувати та створити на їх базі математичні моделі для розрахунку важливих параметрів процесу.
В роботі запропоновано методику моделювання технологічного процесу виконавчого механізму з електромагнітним клапаном.
Доцільність прийнятих рішень наведена в економічній частині. Виконаний кошторис затрат, пов'язаний з впровадженням нового регулятора.
 
Date 2010-03-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1356/1/2010_%D0%A8%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB_%D0%90%D0%94.doc
Шаповал , Анатолій Дмитрович (2010) Дослідження барабанної зерносушарки та розробка системи автоматичного регулювання температурою теплоносія (ВП НУБіП України НДГ "Великоснітинське"). Магістра thesis, ННІ енергетики і автоматики.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1356/