Запис Детальніше

Оптимізація агроландшафтів в умовах трансформації земельних відносин на ринкових засадах

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація агроландшафтів в умовах трансформації земельних відносин на ринкових засадах
 
Creator Лівашова, Марина Вікторівна
 
Subject 0801 Геодезія та землеустрій (Геодезія, картографія та землевпорядкування)
8.08010103 Землеустрій та кадастр (Землевпорядкування та кадастр)
 
Description Реформування земельних відносин і створення нових агроструктур на приватно-орендних засадах викликали ряд проблем у сфері функціонування агроландшафтів, які потребують негайного вирішення. Пріоритетність цих питань зумовлена завершальним етапом земельної реформи, основним завданням якої є забезпечення сталого розвитку аграрного виробництва. Ці проблеми тісно пов’язані з регіональними природно-кліматичними, історичними і соціально-економічними умовами формування агроландшафтів, які для Житомирського Полісся ще недостатньо вивчені.
Виходячи із зазначеного, набувають актуальності наукові дослідження в галузі удосконалення сільськогосподарського землекористування на регіональному рівні, спрямовані, перш за все, на забезпечення еколого-економічної ефективності функціонування агроландшафтів.
 
Date 2010-04-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1370/1/%D0%9F%D0%A0%D0%9E%D0%95%D0%9A%D0%A2_%D0%94%D0%98%D0%9F%D0%9B%D0%9E%D0%9C%D0%A3.doc
Лівашова, Марина Вікторівна (2010) Оптимізація агроландшафтів в умовах трансформації земельних відносин на ринкових засадах. Магістра thesis, ННІ земельних ресурсів та правознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1370/