Проектування прогресивної машинної технології для молокопереробного підприємства на базі ТОВ „Зоря” Вишгородського району Київської області з удосконаленням процесу виготовлення твердого сиру
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проектування прогресивної машинної технології для молокопереробного підприємства на базі ТОВ „Зоря” Вишгородського району Київської області з удосконаленням процесу виготовлення твердого сиру
|
|
Creator |
Давиденко , Сергій Валерійович
|
|
Subject |
631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.) Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв |
|
Description |
Об’єкти дослідження – технологія, машини та обладнання приготування молочних виробів. Обґрунтовано механі-зований процес виробництва питного молока, твердого та мякго сирів з ураху-ванням сировинної бази, споживчого попиту населення та інших умов. Викладено технологічні, енергетичні, та інші розрахунки, розроблені заходи з енергозбереження та охорони праці. Досліджено впливу різних факторів на економічні показники виробництва, розроблено бізнес - план підприємства.
|
|
Date |
2010-03-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1409/3/%D0%A0%D0%B5%D1%94%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0_%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0._%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1409/2/%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B3%D1%96%D0%B9_%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87.doc http://elibrary.nubip.edu.ua/1409/4/%D0%94%D1%80%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BA%D0%B8._%D0%94%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE.rar Давиденко , Сергій Валерійович (2010) Проектування прогресивної машинної технології для молокопереробного підприємства на базі ТОВ „Зоря” Вишгородського району Київської області з удосконаленням процесу виготовлення твердого сиру. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1409/
|
|