Запис Детальніше

Проектування прогресивної машинної технології переробки картоплі на базі ВСП НУБіПУ Немішаївський агротехнічний коледж Бородянського району Київської області з дослідженням процесу очищення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проектування прогресивної машинної технології переробки картоплі на базі ВСП НУБіПУ Немішаївський агротехнічний коледж Бородянського району Київської області з дослідженням процесу очищення
 
Creator Піотровський, А.М.
 
Subject 631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.)
Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв
 
Description Вивчено технології переробки картоплі на чіпси і крохмаль та визначено її раціональний варіант. . Описано продуктовий розрахунок потреби сировини, та підібрано необхідне технологічне обладнання для лінії виготовлення чіпсів і крохмалю. Обгрунтувано компоновку виробничих приміщень, енерго, паро і водопостачання та заходи з охорони праці в цеху. Проаналізовано економічні показники технології переробки картоплі. Проаналізовано існуючі способи та обладнання для очищення картоплі. Виявлено вплив фізико-механічних властивостей картоплі та параметрів і режимів роботи дискової абразивної очисної машин періодичної дії на ефективність процесу очищення.
 
Date 2010-04-19
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1439/1/2010_%D0%9F%D1%96%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%90.%D0%9C..doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1439/2/%D0%9F%D1%96%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%97_%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8.doc
Піотровський, А.М. (2010) Проектування прогресивної машинної технології переробки картоплі на базі ВСП НУБіПУ Немішаївський агротехнічний коледж Бородянського району Київської області з дослідженням процесу очищення. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1439/