Проектування прогресивної машинної технології переробки картоплі на базі ВСП НУБіПУ Немішаївський агротехнічний коледж Бородянського району Київської області з дослідженням процесу очищення
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проектування прогресивної машинної технології переробки картоплі на базі ВСП НУБіПУ Немішаївський агротехнічний коледж Бородянського району Київської області з дослідженням процесу очищення
|
|
Creator |
Піотровський, А.М.
|
|
Subject |
631.3 Сільськогосподарські машини, знаряддя та інструменти
1001 Техніка та енергетика аграрного виробництва (Механізація та електрифікація с.-г.) Адаптивні прогресивні технології і техніка переробних виробництв |
|
Description |
Вивчено технології переробки картоплі на чіпси і крохмаль та визначено її раціональний варіант. . Описано продуктовий розрахунок потреби сировини, та підібрано необхідне технологічне обладнання для лінії виготовлення чіпсів і крохмалю. Обгрунтувано компоновку виробничих приміщень, енерго, паро і водопостачання та заходи з охорони праці в цеху. Проаналізовано економічні показники технології переробки картоплі. Проаналізовано існуючі способи та обладнання для очищення картоплі. Виявлено вплив фізико-механічних властивостей картоплі та параметрів і режимів роботи дискової абразивної очисної машин періодичної дії на ефективність процесу очищення.
|
|
Date |
2010-04-19
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/msword |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1439/1/2010_%D0%9F%D1%96%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%90.%D0%9C..doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1439/2/%D0%9F%D1%96%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BA%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D1%96%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%97_%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8.doc Піотровський, А.М. (2010) Проектування прогресивної машинної технології переробки картоплі на базі ВСП НУБіПУ Немішаївський агротехнічний коледж Бородянського району Київської області з дослідженням процесу очищення. Магістра thesis, ННІ якості і стандартизації продовольства та харчових технологій. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1439/
|
|