Запис Детальніше

«Біологічний та інфекційний цикл головних збудників хвороб у розсаднику кафедри лісовідновлення та лісорозведення НУБіП України та система заходів боротьби з ними»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Біологічний та інфекційний цикл головних збудників хвороб у розсаднику кафедри лісовідновлення та лісорозведення НУБіП України та система заходів боротьби з ними»
 
Creator Терентьєва, Ірина Миколаївна
 
Subject 1304 Лісове і садово-паркове господарство
630 Лісове господарство. Лісівництво
Захист лісу
 
Description З метою виконання плану лісовідновлювальних робіт необхідно виростити у розсадниках велику кількість високоякісного садивного матеріалу, однак цьому заважає велика кількість збудників хвороб. Найбільш поширеними та шкідливими в посівному відділенні є борошниста роса дуба, полягання сіянців, у шкільному відділенні – бура плямистість каштана. Проведено оцінку ураженості сіянців збудниками хвороб та приведено способи боротьби з ними
 
Date 2010-04-10
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
image/jpeg
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1474/1/Terentyeva_I.M._mag_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1474/2/Terentyeva_I.M._dod.zip
Терентьєва, Ірина Миколаївна (2010) «Біологічний та інфекційний цикл головних збудників хвороб у розсаднику кафедри лісовідновлення та лісорозведення НУБіП України та система заходів боротьби з ними». Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1474/