Запис Детальніше

Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення у СТОВ “Ярешківське” Київської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення у СТОВ “Ярешківське” Київської області
 
Creator Студенко , Ігор
 
Subject Розведення та селекція тварин
Генетичні ресурси тваринництва
636.2 Велика рогата худоба
 
Description Метою проведення дослідження було вивчити технологію виробництва молока та шляхи її удосконалення. Об’єктом дослідження є корови української чорно-рябої породи. Предметом дослідження є продуктивні ознаки корів (тривалість лактації, надій за 305 днів лактації, вміст жиру в молоці, кількість молочного жиру) та їх показники залежно від віку першого осіменіння, живої маси та тривалості сухостійного та сервіс періодів.
 
Date 2010-05-13
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1641/1/%D0%94%D0%B8%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%BC_%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%B0_%D0%86%D0%B3%D0%BE%D1%80%D1%8F.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1641/2/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F_%D0%A1%D1%82%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%86.%D0%9C..ppt
Студенко , Ігор (2010) Технологія виробництва молока та шляхи її удосконалення у СТОВ “Ярешківське” Київської області. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1641/