Якість молока та удосконалення технологічного процесу виготовлення сиру „Російський” з подальшою переробкою сироватки в умовах ТОВ „Тульчинський маслосирзавод” Вінницької області
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якість молока та удосконалення технологічного процесу виготовлення сиру „Російський” з подальшою переробкою сироватки в умовах ТОВ „Тульчинський маслосирзавод” Вінницької області
|
|
Creator |
Дмітрієва , Алла
|
|
Subject |
Розведення та селекція тварин
637.1 Молочна промисловість у цілому Молочне скотарство |
|
Description |
Встановлено, що молоко, яке надходить на переробку, заготовляється від колективних сільськогосподарських підприємств та громадського сектору з середнім вмістом жиру 3,58% та білка 2,99%. Від переробки 300 тон товарного молока за добу на підприємстві буде одержано 10369 кг сиру “Російського”, 13130 кг сухої сироватки, 9,4 т масла та 34 т спредів. Реалізація готової продукції забезпечить чистий прибуток у сумі 503706 тис.грн. з рівнем рентабельності 15 %.
|
|
Date |
2010-05-12
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1653/1/Dmitrieva.doc
Дмітрієва , Алла (2010) Якість молока та удосконалення технологічного процесу виготовлення сиру „Російський” з подальшою переробкою сироватки в умовах ТОВ „Тульчинський маслосирзавод” Вінницької області. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1653/
|
|