Запис Детальніше

Якість молока та удосконалення технологічного процесу виготовлення сиру „Російський” з подальшою переробкою сироватки в умовах ТОВ „Тульчинський маслосирзавод” Вінницької області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якість молока та удосконалення технологічного процесу виготовлення сиру „Російський” з подальшою переробкою сироватки в умовах ТОВ „Тульчинський маслосирзавод” Вінницької області
 
Creator Дмітрієва , Алла
 
Subject Розведення та селекція тварин
637.1 Молочна промисловість у цілому
Молочне скотарство
 
Description Встановлено, що молоко, яке надходить на переробку, заготовляється від колективних сільськогосподарських підприємств та громадського сектору з середнім вмістом жиру 3,58% та білка 2,99%. Від переробки 300 тон товарного молока за добу на підприємстві буде одержано 10369 кг сиру “Російського”, 13130 кг сухої сироватки, 9,4 т масла та 34 т спредів. Реалізація готової продукції забезпечить чистий прибуток у сумі 503706 тис.грн. з рівнем рентабельності 15 %.
 
Date 2010-05-12
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1653/1/Dmitrieva.doc
Дмітрієва , Алла (2010) Якість молока та удосконалення технологічного процесу виготовлення сиру „Російський” з подальшою переробкою сироватки в умовах ТОВ „Тульчинський маслосирзавод” Вінницької області. Магістра thesis, Тваринництва та водних біоресурсів.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1653/