Запис Детальніше

Методика та організація обліку і контролю витрат та виходу продукції озимих зернових культур в умовах СТОВ «Вікторія» Вільшанського району Кіровоградської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика та організація обліку і контролю витрат та виходу продукції озимих зернових культур в умовах СТОВ «Вікторія» Вільшанського району Кіровоградської області
 
Creator Бужан , Артем Олександрович
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит
 
Description У магістерській роботі роботі оцiнено стан органiзацiї облiку i внутрiшнього аудиту виходу продукцiї та витрат на її виробництво для пошуку можливостeй удосконалeння управлiнського облiку.
Магістерська робота оформлена у відповідності до вимог, що пред’явлені до подібних робіт ОКР «Магістр» з обліку і аудиту, а рівень проведеного дослідження, обґрунтованість наведених узагальнень та пропозицій дають підстави для висновку про те, що робота може бути рекомендована до захисту.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1665/1/2010_%D0%91%D1%83%D0%B6%D0%B0%D0%BD_%D0%90%D0%9E.doc
Бужан , Артем Олександрович (2010) Методика та організація обліку і контролю витрат та виходу продукції озимих зернових культур в умовах СТОВ «Вікторія» Вільшанського району Кіровоградської області. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1665/