Запис Детальніше

Методика обліку та контролю витрат і виходу продукції яловичини в умовах ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель» Бородянського району Київської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика обліку та контролю витрат і виходу продукції яловичини в умовах ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель» Бородянського району Київської області
 
Creator Мотузна , Тетяна Олександрівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит
 
Description В даній магістерській роботі розкривається економічний зміст виробництва яловичини, детально розглядається методика обліку витрат і виходу продукції. Особливу увагу приділено порядку розрахунку собівартості та методичним прийомам контролю витрат.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1697/1/2010_%D0%9C%D0%BE%D1%82%D1%83%D0%B7%D0%BD%D0%B0_%D0%A2%D0%9E.doc
Мотузна , Тетяна Олександрівна (2010) Методика обліку та контролю витрат і виходу продукції яловичини в умовах ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель» Бородянського району Київської області. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1697/