Методика обліку та контролю витрат і виходу продукції яловичини в умовах ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель» Бородянського району Київської області
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика обліку та контролю витрат і виходу продукції яловичини в умовах ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель» Бородянського району Київської області
|
|
Creator |
Мотузна , Тетяна Олександрівна
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит |
|
Description |
В даній магістерській роботі розкривається економічний зміст виробництва яловичини, детально розглядається методика обліку витрат і виходу продукції. Особливу увагу приділено порядку розрахунку собівартості та методичним прийомам контролю витрат.
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1697/1/2010_%D0%9C%D0%BE%D1%82%D1%83%D0%B7%D0%BD%D0%B0_%D0%A2%D0%9E.doc
Мотузна , Тетяна Олександрівна (2010) Методика обліку та контролю витрат і виходу продукції яловичини в умовах ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель» Бородянського району Київської області. Магістра thesis, ННІ Бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1697/
|
|