Запис Детальніше

Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі в ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі в ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області
 
Creator Степанська , Юлія Станіславівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит
 
Description В даній магістерській роботі було проведено дослідження теоретичних положень та діючої практики організації обліку витрат виробництва, калькуляції та аналізу собівартості картоплі на прикладі ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області. У першому розділі розкриваються теоретичні аспекти витрат виробництва продукції. У другому розділі вивчено стан обліку витрат виробництва продукції у досліджуваних господарствах, розглянуто методику калькуляції собівартості.. У третьому розділі роботи проведено аналіз витрат виробництва картоплі, описано методику проведення контролю витрат виробництва, зроблено спробу розробки практичних рекомендацій щодо покращення організації обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі.
 
Date 2010-05-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1739/1/2010_%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%AE%D0%A1.doc
Степанська , Юлія Станіславівна (2010) Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі в ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області. Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1739/