Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі в ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі в ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області
|
|
Creator |
Степанська , Юлія Станіславівна
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит |
|
Description |
В даній магістерській роботі було проведено дослідження теоретичних положень та діючої практики організації обліку витрат виробництва, калькуляції та аналізу собівартості картоплі на прикладі ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області. У першому розділі розкриваються теоретичні аспекти витрат виробництва продукції. У другому розділі вивчено стан обліку витрат виробництва продукції у досліджуваних господарствах, розглянуто методику калькуляції собівартості.. У третьому розділі роботи проведено аналіз витрат виробництва картоплі, описано методику проведення контролю витрат виробництва, зроблено спробу розробки практичних рекомендацій щодо покращення організації обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі.
|
|
Date |
2010-05-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1739/1/2010_%D0%A1%D1%82%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%AE%D0%A1.doc
Степанська , Юлія Станіславівна (2010) Методика та організація обліку і контролю витрат і виходу продукції картоплі в ТОВ «Агрофірма-Київська» Макарівського району Київської області. Магістра thesis, ННІ Бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1739/
|
|