Запис Детальніше

Організація і методика аудиту виробництва продукції свинарства в ТОВ «Праця Стольне»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація і методика аудиту виробництва продукції свинарства в ТОВ «Праця Стольне»
 
Creator Черевко , Олена Іванівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит
 
Description Основою сільськогосподарського виробництва є тваринництво, адже саме ця галузь забезпечує нашу країну сільськогосподарською сировиною та продуктами харчування. При цьому свинина є основою світового м’ясного балансу, на неї припадає близько 39 % валового виробництва м’яса. Проте у зв’язку із занепадом галузі свинарства на сьогоднішній день головним завданням є відродження виробництва продукції свинарства, що можливо здійснити за допомогою методик аналізу та аудиту. Саме це і визначає актуальність даної теми.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1759/1/2010_%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BA%D0%BE_%D0%9E%D0%86.doc
Черевко , Олена Іванівна (2010) Організація і методика аудиту виробництва продукції свинарства в ТОВ «Праця Стольне». Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1759/