Організація і методика аудиту виробництва продукції свинарства в ТОВ «Праця Стольне»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організація і методика аудиту виробництва продукції свинарства в ТОВ «Праця Стольне»
|
|
Creator |
Черевко , Олена Іванівна
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050901 Облік і аудит |
|
Description |
Основою сільськогосподарського виробництва є тваринництво, адже саме ця галузь забезпечує нашу країну сільськогосподарською сировиною та продуктами харчування. При цьому свинина є основою світового м’ясного балансу, на неї припадає близько 39 % валового виробництва м’яса. Проте у зв’язку із занепадом галузі свинарства на сьогоднішній день головним завданням є відродження виробництва продукції свинарства, що можливо здійснити за допомогою методик аналізу та аудиту. Саме це і визначає актуальність даної теми.
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1759/1/2010_%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BA%D0%BE_%D0%9E%D0%86.doc
Черевко , Олена Іванівна (2010) Організація і методика аудиту виробництва продукції свинарства в ТОВ «Праця Стольне». Магістра thesis, ННІ Бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1759/
|
|