Запис Детальніше

Державне регулювання розвитку малого підприємництва на прикладі Херсонської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Державне регулювання розвитку малого підприємництва на прикладі Херсонської області
 
Creator Смірнова, Олена Валеріївна
 
Subject 334 Форми організації та співробітництва в економіці
1501 Державне управління
8.15010005 Державна служба
351 Напрями діяльності органів державного адміністративного управління
 
Description Магістерська робота слухача магістратури факультету підготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів агропромислової і природо-охоронної галузей Національного університету біоресурсів і природо-користування України Смірнової Олени Валеріївни на тему: «Державне регулювання розвитку малого підприємництва на прикладі Херсонської області» викладена на 108 сторінках друкованого тексту, у тому числі 1 таблиця і 13 рисунків. Список використаних джерел із 81 найменувань приведений на 7 сторінках.
У роботі досліджено теоретичні та правові засади становлення та розвитку малого підприємництва. Також проаналізовано зарубіжний та вітчизняний досвід державного регулювання розвитку підприємництва та розроблені рекомендації щодо вдосконалення державного управління у сфері підтримки малого підприємництва на державному та регіональному рівнях.
Результати дослідження можуть бути застосовані місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування при розробці регіональних програм розвитку малого підприємництва.
 
Date 2010
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1794/1/2010_%D0%A1%D0%BC%D1%96%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%9E.%D0%92.doc
Смірнова, Олена Валеріївна (2010) Державне регулювання розвитку малого підприємництва на прикладі Херсонської області. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1794/