Запис Детальніше

Розроблення заходів GMP на Селищанському цукровому заводі ТОВ «Панда»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення заходів GMP на Селищанському цукровому заводі ТОВ «Панда»
 
Creator Лопушенко , Ніна Василівна
 
Subject 664 Харчова примисловість у цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description В магістерській роботі представленні результати аналітичних досліджень дотримання заходів належної виробничої практики на Селищанькому цукровому заводі. Розроблені необхідні заходи GMP для покращення якості та безпечності цукру. Розрахований економічний ефект впровадження розроблених заходів.
 
Date 2010-06-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1806/1/Lopushenko_2010.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1806/2/Lopushenko_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1806/3/Lopushenko_dodatky_2010.rar
Лопушенко , Ніна Василівна (2010) Розроблення заходів GMP на Селищанському цукровому заводі ТОВ «Панда». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1806/