Вивчення чинників які впливають на якість і безпеку продукції рослинного походження
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вивчення чинників які впливають на якість і безпеку продукції рослинного походження
|
|
Creator |
Павленко , Андрій Олегович
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Проведено аналіз показників якості і безпеки рослинної продукції; чинників, які впливають на якість і безпеку рослинної продукції в Україні, а саме вплив важких металів, пестицидів, радіації, нітратів на рослинну продукцію. Показано, що забруднення рослинної продукції нітратами пов’язано з надмірним використанням мінеральних добрив, хімізацією сільського господарства, погіршенням екології. |
|
Date |
2010-06-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/1/Pavlenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/2/Pavlenko.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/3/Pavlenko_dodtky.zip Павленко , Андрій Олегович (2010) Вивчення чинників які впливають на якість і безпеку продукції рослинного походження. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/
|
|