Запис Детальніше

Вивчення чинників які впливають на якість і безпеку продукції рослинного походження

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення чинників які впливають на якість і безпеку продукції рослинного походження
 
Creator Павленко , Андрій Олегович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Проведено аналіз показників якості і безпеки рослинної продукції; чинників, які впливають на якість і безпеку рослинної продукції в Україні, а саме вплив важких металів, пестицидів, радіації, нітратів на рослинну продукцію.
Показано, що забруднення рослинної продукції нітратами пов’язано з надмірним використанням мінеральних добрив, хімізацією сільського господарства, погіршенням екології.
 
Date 2010-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/1/Pavlenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/2/Pavlenko.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/3/Pavlenko_dodtky.zip
Павленко , Андрій Олегович (2010) Вивчення чинників які впливають на якість і безпеку продукції рослинного походження. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1843/