Запис Детальніше

Розроблення заходів управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в закладах мережі оптово – роздрібної торгівлі «Фуршет»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення заходів управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в закладах мережі оптово – роздрібної торгівлі «Фуршет»
 
Creator Підопригора, Ігор Валерійович
 
Subject 8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
631 Загальні питання сільського господарства
1801 Специфічні категорії
 
Description В роботі наведено аналіз ризиків для безпечності продукції власного виробництва в супермаркеті та розроблено заходи управління ними. З метою мінімізації та попередження ризиків розроблено стандартні операційні процедури. Для етапів, які є критичними для безпечності продукції в супермаркетах, (визначено критичні ліміти, заходи моніторингу, коригувальні дії, необхідні протоколи, заходи верифікації. розроблено «Робочий лист з валідації», в якому передбачений перелік запитань для перевірки точності, адекватності КТК, НАССР – плану
 
Date 2010-06-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1845/1/Pidoprigora.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1845/2/Pidoprigora_2010.pps
Підопригора, Ігор Валерійович (2010) Розроблення заходів управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в закладах мережі оптово – роздрібної торгівлі «Фуршет». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1845/