Розроблення заходів управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в закладах мережі оптово – роздрібної торгівлі «Фуршет»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення заходів управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в закладах мережі оптово – роздрібної торгівлі «Фуршет»
|
|
Creator |
Підопригора, Ігор Валерійович
|
|
Subject |
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
631 Загальні питання сільського господарства 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
В роботі наведено аналіз ризиків для безпечності продукції власного виробництва в супермаркеті та розроблено заходи управління ними. З метою мінімізації та попередження ризиків розроблено стандартні операційні процедури. Для етапів, які є критичними для безпечності продукції в супермаркетах, (визначено критичні ліміти, заходи моніторингу, коригувальні дії, необхідні протоколи, заходи верифікації. розроблено «Робочий лист з валідації», в якому передбачений перелік запитань для перевірки точності, адекватності КТК, НАССР – плану
|
|
Date |
2010-06-22
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1845/1/Pidoprigora.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1845/2/Pidoprigora_2010.pps Підопригора, Ігор Валерійович (2010) Розроблення заходів управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в закладах мережі оптово – роздрібної торгівлі «Фуршет». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1845/
|
|