Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції на ЗАТ «Геркулес»
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції на ЗАТ «Геркулес»
|
|
| Creator |
Яцуненко, Наталія Олексіївна
|
|
| Subject |
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії 06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва) |
|
| Description |
Робота присвячена перегляду програм – передумов та критичних точок контролю на підприємстві у зв’язку з розширенням виробництва. Для кожної КТК визначено критичні ліміти, розподіл відповідальності, заходи моніторингу та коригувальні дії. Визначено частоту та процедури валідації та верифікації СУБХП на підприємстві. Складено перелік процедур програм – передумови та розроблено Стандартні операційні процедури.
|
|
| Date |
2010-06-22
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/1/Yatsunenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/2/Yatsunenko_2010.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/3/Yatsunenko_dodatky.zip Яцуненко, Наталія Олексіївна (2010) Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції на ЗАТ «Геркулес». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/
|
|