Запис Детальніше

Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції на ЗАТ «Геркулес»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції на ЗАТ «Геркулес»
 
Creator Яцуненко, Наталія Олексіївна
 
Subject 8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
06 Організація та інші типи об'єднання (співробітництва)
 
Description Робота присвячена перегляду програм – передумов та критичних точок контролю на підприємстві у зв’язку з розширенням виробництва. Для кожної КТК визначено критичні ліміти, розподіл відповідальності, заходи моніторингу та коригувальні дії. Визначено частоту та процедури валідації та верифікації СУБХП на підприємстві. Складено перелік процедур програм – передумови та розроблено Стандартні операційні процедури.
 
Date 2010-06-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/1/Yatsunenko.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/2/Yatsunenko_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/3/Yatsunenko_dodatky.zip
Яцуненко, Наталія Олексіївна (2010) Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції на ЗАТ «Геркулес». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1847/