Запис Детальніше

Регламентація вмісту мікотоксинів в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо гармонізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регламентація вмісту мікотоксинів в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо гармонізації
 
Creator Кліщ, Сергій Леонідович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description На основі аналізу були дані рекомендації, щодо оптимізації показників безпеки, щодо вмісту мікотоксинів згідно національних нормативних документів. Встановлена необхідність розширення показників мікотоксинів значення лактонів резорцилової кислоти в м'ясі та м'ясопродуктах, в молоко та молочні продукти внести вміст афлатоксину М1 не більше 0,05 мкг/кг, в афлатоксину В1 – 5,0 мкг/кг.
 
Date 2010-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1852/1/Klishch.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1852/2/Klishch.pps
Кліщ, Сергій Леонідович (2010) Регламентація вмісту мікотоксинів в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо гармонізації. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1852/