Регламентація вмісту мікотоксинів в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо гармонізації
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регламентація вмісту мікотоксинів в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо гармонізації
|
|
Creator |
Кліщ, Сергій Леонідович
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
На основі аналізу були дані рекомендації, щодо оптимізації показників безпеки, щодо вмісту мікотоксинів згідно національних нормативних документів. Встановлена необхідність розширення показників мікотоксинів значення лактонів резорцилової кислоти в м'ясі та м'ясопродуктах, в молоко та молочні продукти внести вміст афлатоксину М1 не більше 0,05 мкг/кг, в афлатоксину В1 – 5,0 мкг/кг.
|
|
Date |
2010-06-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1852/1/Klishch.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1852/2/Klishch.pps Кліщ, Сергій Леонідович (2010) Регламентація вмісту мікотоксинів в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо гармонізації. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1852/
|
|