Запис Детальніше

Регламентація вмісту інгібуючих речовин в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо їх гармонізації

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Регламентація вмісту інгібуючих речовин в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо їх гармонізації
 
Creator Мейта, Олександр Анатолійович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Аналіз досліджень показав, що є необхідність виключити показник гризіну з національних вимог, в вимоги до м’яса, молока, риби, яєчних продуктів внести показники антибіотиків груп тетрациклінів, пеніцилінів, куінолоунсів, амоксицилінів
 
Date 2010-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1855/1/Mejta.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1855/2/Mejta.pps
Мейта, Олександр Анатолійович (2010) Регламентація вмісту інгібуючих речовин в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо їх гармонізації. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1855/