Регламентація вмісту інгібуючих речовин в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо їх гармонізації
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Регламентація вмісту інгібуючих речовин в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо їх гармонізації
|
|
Creator |
Мейта, Олександр Анатолійович
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
Аналіз досліджень показав, що є необхідність виключити показник гризіну з національних вимог, в вимоги до м’яса, молока, риби, яєчних продуктів внести показники антибіотиків груп тетрациклінів, пеніцилінів, куінолоунсів, амоксицилінів
|
|
Date |
2010-06-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1855/1/Mejta.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1855/2/Mejta.pps Мейта, Олександр Анатолійович (2010) Регламентація вмісту інгібуючих речовин в продуктах харчування в нормативних документах України та ЄС і розроблення рекомендацій щодо їх гармонізації. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1855/
|
|