Запис Детальніше

«Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в ДП «Продмережа» магазині «Фуршет»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в ДП «Продмережа» магазині «Фуршет»
 
Creator Коваленко, Олексій Петрович
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Проаналізовані вітчизняні, європейські та міжнародні документи, які установлюють принципи систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції. Проведено порівняльний аналіз процесів та показників безпечності та якості продуктів власного виробництва ДП «Продмережа» магазину «Фуршет» із європейськими та міжнародними нормами та стандартами.
На основі аналізу дані практичні рекомендації та розроблені процедури щодо оптимізації та покращення управління безпечності харчової продукції власного виробництва.
 
Date 2010-06-25
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1857/1/Kovalenko_O.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1857/2/Kovalenko_O_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1857/3/Kovalenko_O_dodatky_2010.rar
Коваленко, Олексій Петрович (2010) «Розроблення елементів системи управління безпечністю харчової продукції власного виробництва в ДП «Продмережа» магазині «Фуршет». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1857/