Запис Детальніше

Аналіз вимог до якості процесу штучного осіменіння ВРХ і розроблення проекту стандарту “ВРХ. Технологія штучного осіменіння.Загальні вимоги.”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз вимог до якості процесу штучного осіменіння ВРХ і розроблення проекту стандарту “ВРХ. Технологія штучного осіменіння.Загальні вимоги.”
 
Creator Корендюк, Світлана Володимирівна
 
Subject 8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
636 Загальні питання тваринництва. Розведення тварин і птахів. Скотарство. Домашні тварини та їх розведення
1801 Специфічні категорії
 
Description Корендюк Світлана Володимирівна виконала магістерську роботу на тему: Аналіз вимог до якості процесу штучного осіменіння ВРХ і розроблення проекту стандарту ”ВРХТехнологіяосіменіння.Загальні вимоги” 2010 року, яка складається з 67 сторінок.
В роботі проаналізовано сучасний стан розвитку тваринництва на Україні і запропоновано один із спосіб його швидкого поліпшення – використання штучного осіменіння тварин. Вказано переваги цього методу відтворення тварин і визначено величину прибутку на 1голову,осіменену методом штучного осіменіння. У звязку з чим виникла потреба у стандартизації зарубіжних методик штучного осіменіння, які почали використовуватися і на Україні.
 
Date 2010-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1859/1/Korendyuk.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1859/2/Korendyk_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1859/3/Korendyuk_dodatky_2010.zip
Корендюк, Світлана Володимирівна (2010) Аналіз вимог до якості процесу штучного осіменіння ВРХ і розроблення проекту стандарту “ВРХ. Технологія штучного осіменіння.Загальні вимоги.”. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1859/