Удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS
|
|
Creator |
Марчинська, Олена Віталіївна
|
|
Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
Description |
В роботі викладено характеристику роботи підприємства запропоновано впровадити зміни в документації згідно вимог GHP та міжнародного харчового стандарту IFS (Версія 5). Порівняння вимог ISO 22000 та IFS показав, що зміни стосуються вимог до: СУЯ, документації, персоналу, процесів удосконалення та поліпшення якості. Заходи удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS.
|
|
Date |
2010-06-23
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/1/Marchinska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/2/Marchinska_2010.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/3/Marchinska_dodatky_2010.zip Марчинська, Олена Віталіївна (2010) Удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/
|
|