Запис Детальніше

Удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS
 
Creator Марчинська, Олена Віталіївна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description В роботі викладено характеристику роботи підприємства запропоновано впровадити зміни в документації згідно вимог GHP та міжнародного харчового стандарту IFS (Версія 5). Порівняння вимог ISO 22000 та IFS показав, що зміни стосуються вимог до: СУЯ, документації, персоналу, процесів удосконалення та поліпшення якості. Заходи удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS.
 
Date 2010-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/1/Marchinska.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/2/Marchinska_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/3/Marchinska_dodatky_2010.zip
Марчинська, Олена Віталіївна (2010) Удосконалення системи харчової безпеки шляхом розроблення рекомендацій щодо впровадження GHP та елементів IFS. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1863/