Запис Детальніше

Валідація HACCP - плану виробництва пресервів в умовах підприємства «Плеяда»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Валідація HACCP - плану виробництва пресервів в умовах підприємства «Плеяда»
 
Creator Сухорукова, Уляна Сергіївна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Магістерська робота написана на тему: Валідація HACCP - плану виробництва пресервів в умовах підприємства «Плеяда». Було проведено аналіз НАССР-плану, який планували впровадити на підприємстві, проаналізовано невідповідності, виявлені під час валідації. Було встановлено, що впровадити систему НАССР на підприємстві реально, але такої цілі можна досягти поступово та поетапно.
 
Date 2010-06-22
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1864/1/Suhorukova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1864/2/Suhorukova.pps
Сухорукова, Уляна Сергіївна (2010) Валідація HACCP - плану виробництва пресервів в умовах підприємства «Плеяда». Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1864/