Запис Детальніше

Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві
 
Creator Старікова, Наталія Анатоліївна
 
Subject 006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація
1801 Специфічні категорії
 
Description Старікова Наталія Анатоліївна «Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві».
Елементом розроблення системи управління безпечністю харчових продуктів було розроблення HACCP-плану на виробництво слабоалкогольних напоїв. Розроблено елемент обов’язкових документацій системи управління безпечністю харчових продуктів згідно ДСТУ ISO 22000:2005, а саме методика моніторингу КТК. Дослідження проводилися в умовах ВАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «Росинка».
 
Date 2010-06-23
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
application/vnd.ms-powerpoint
other
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/1/Starikova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/2/Starikova_2010.pps
http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/3/Starikova_dodatky_2010.rar
Старікова, Наталія Анатоліївна (2010) Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/