Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві
NUBIP Library
Переглянути архів Інформація| Поле | Співвідношення | |
| Title |
Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві
|
|
| Creator |
Старікова, Наталія Анатоліївна
|
|
| Subject |
006 Стандартизація та стандарти
8.18010010 Якість, стандартизація та сертифікація 1801 Специфічні категорії |
|
| Description |
Старікова Наталія Анатоліївна «Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві». Елементом розроблення системи управління безпечністю харчових продуктів було розроблення HACCP-плану на виробництво слабоалкогольних напоїв. Розроблено елемент обов’язкових документацій системи управління безпечністю харчових продуктів згідно ДСТУ ISO 22000:2005, а саме методика моніторингу КТК. Дослідження проводилися в умовах ВАТ «Київський завод безалкогольних напоїв «Росинка». |
|
| Date |
2010-06-23
|
|
| Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
| Format |
application/msword
application/vnd.ms-powerpoint other |
|
| Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/1/Starikova.doc
http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/2/Starikova_2010.pps http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/3/Starikova_dodatky_2010.rar Старікова, Наталія Анатоліївна (2010) Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємстві. Магістра thesis, Національний університет біоресурсів і природокористування України. |
|
| Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1869/
|
|