Організаційно-економічні умови та перспективи мясного скотарства на прикладі ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Організаційно-економічні умови та перспективи мясного скотарства на прикладі ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель»
|
|
Creator |
Божаєв , Заурбек Нурдійович
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства |
|
Description |
Проаналізований сучасний стан розвитку м’ясного скотарства у ВП НУБіП України «Ворзель», визначені шляхи підвищення ефективності виробництва яловичини та розроблені перспективи розвитку м’ясного скотарства на підприємстві.
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1895/1/2010_%D0%91%D0%BE%D0%B6%D0%B0%D1%94%D0%B2_%D0%97%D0%9D.doc
Божаєв , Заурбек Нурдійович (2010) Організаційно-економічні умови та перспективи мясного скотарства на прикладі ВП (НДГ) НУБіП України «Ворзель». Магістра thesis, ННІ бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1895/
|
|