Запис Детальніше

Вдосконалення податкового планування на підприємствах АПК (на прикладі діяльності ТОВ „Агрофірма”„Нива” Сквирського району Київської області)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вдосконалення податкового планування на підприємствах АПК (на прикладі діяльності ТОВ „Агрофірма”„Нива” Сквирського району Київської області)
 
Creator Писарська , Ірина Петрівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050801 Фінанси і кредит (Фінанси)
 
Description Податкове планування - це діяльність з розробки та практичного застосування схем, які дозволяють знизити податковий тиск, це методи і заходи, спрямовані на збільшення коштів, які залишаються в розпорядженні підприємства після сплати належних податків. При цьому податкове планування повинне спиратися не лише на аналіз поточного законодавства, а й на загальну принципову позицію фіскальних органів з питань оподаткування та перспективне законодавство для уникнення в майбутньому додаткових податкових витрат при ухваленні тих чи інших законів. Суть податкового планування на підприємстві складається у творчому пошуку варіантів господарської діяльності і створенні таких умов, при яких мінімізуються податки з метою збільшення прибутку підприємства і поліпшення його фінансового стану.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1942/1/2010_%D0%9F%D0%B8%D1%81%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%86%D0%9F.doc
Писарська , Ірина Петрівна (2010) Вдосконалення податкового планування на підприємствах АПК (на прикладі діяльності ТОВ „Агрофірма”„Нива” Сквирського району Київської області). Магістра thesis, ННІ Бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1942/