Запис Детальніше

Ефективність виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності на прикладі господарств Полоського району Хмельницької області та ВП (НДГ) НУБіПУ «Великоснітинське»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності на прикладі господарств Полоського району Хмельницької області та ВП (НДГ) НУБіПУ «Великоснітинське»
 
Creator Корсун, Неля Вікторівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства
 
Description У магістерській роботі проведено аналіз сучасного стану розвитку виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності. В роботі розглянуто науково-теоретичні основи економічної ефективності виробництва свинини та її конкурентоспроможність. Здійснено аналіз сучасного стану економічної ефективності та конкурентоспроможності виробництва свинини. Розроблена модель перспективи розвитку свинарства.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/1954/1/2010_%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%83%D0%BD_%D0%9D%D0%92.doc
Корсун, Неля Вікторівна (2010) Ефективність виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності на прикладі господарств Полоського району Хмельницької області та ВП (НДГ) НУБіПУ «Великоснітинське». Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/1954/