Ефективність виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності на прикладі господарств Полоського району Хмельницької області та ВП (НДГ) НУБіПУ «Великоснітинське»
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективність виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності на прикладі господарств Полоського району Хмельницької області та ВП (НДГ) НУБіПУ «Великоснітинське»
|
|
Creator |
Корсун, Неля Вікторівна
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства |
|
Description |
У магістерській роботі проведено аналіз сучасного стану розвитку виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності. В роботі розглянуто науково-теоретичні основи економічної ефективності виробництва свинини та її конкурентоспроможність. Здійснено аналіз сучасного стану економічної ефективності та конкурентоспроможності виробництва свинини. Розроблена модель перспективи розвитку свинарства.
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1954/1/2010_%D0%9A%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%83%D0%BD_%D0%9D%D0%92.doc
Корсун, Неля Вікторівна (2010) Ефективність виробництва свинини та підвищення її конкурентоспроможності на прикладі господарств Полоського району Хмельницької області та ВП (НДГ) НУБіПУ «Великоснітинське». Магістра thesis, ННІ бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/1954/
|
|