Запис Детальніше

Продуктивність гібридів кукурудзи на зелений корм залежно від строку сівби та підживлення в умовах «ПСП ім.. Цюрупи» Попільнянського району Житомирської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продуктивність гібридів кукурудзи на зелений корм залежно від строку сівби та підживлення в умовах «ПСП ім.. Цюрупи» Попільнянського району Житомирської області
 
Creator Кожан, Тетяна Олександрівна
 
Subject 8.09010101 Агрономія
631 Загальні питання сільського господарства
Виробнича спеціалізація
Виробництво та маркетинг продукції кормових культур
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
 
Description Метою наукових досліджень передбачалося встановити оптимальний строк сівби гібриду кукурудзи Кадр 267МВ в умовах ПСП ім.. Цюрупи Попільнянського району Житомирської області та особливості формування продуктивності посівів залежно від внесення мінеральних добрив та позакореневого підживлення комплексним препаратом Цеовіт мікро в поєднанні з карбамідом і зеостимуліном. Обґрунтувати економічну та енергетичну ефективність вирощування кукурудзи залежно від досліджуваних факторів.
Магістерська робота викладена на 74 сторінках комп’ютерного тексту, ілюстрована 13-ма таблицями, містить один рисунок та 1 додаток. Текстова частина містить вступ, 5 розділів, висновки та пропозиції виробництву. Список використаних джерел налічує 54 найменування.
 
Date 2010-06-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2026/1/%D0%9Aozhan.doc
Кожан, Тетяна Олександрівна (2010) Продуктивність гібридів кукурудзи на зелений корм залежно від строку сівби та підживлення в умовах «ПСП ім.. Цюрупи» Попільнянського району Житомирської області. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2026/