Запис Детальніше

Формування продуктивності сої залежно від рівня мінерального живлення на чорноземах типових в умовах ВП НУБІП України «Агрономічна дослідна станція»

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування продуктивності сої залежно від рівня мінерального живлення на чорноземах типових в умовах ВП НУБІП України «Агрономічна дослідна станція»
 
Creator Московчук, Олена Іванівна
 
Subject 631.8 Добрива. Збагачення органічних і неорганічних добрив. Стимулювання росту рослин. Ростові речовини. Рослинні стимулятори
633.3 Кормові рослини (крім трави)
8.09010101 Агрономія
Виробництво та маркетинг продукції зернових культур
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description Робота містить 81 сторінку, яка складається з 5 основних розділів, 4 рисунків, 15 таблиць та 3 додатків. В списку літератури 73 джерел. В роботі наведено результати досліджень формування продуктивності сортів сої Аннушка та Київська 98 на чорноземах типових залежно від мінерального живлення та інокуляції насіння ризоторфіном.
 
Date 2010-06-16
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2031/1/Moskovchuk.doc
Московчук, Олена Іванівна (2010) Формування продуктивності сої залежно від рівня мінерального живлення на чорноземах типових в умовах ВП НУБІП України «Агрономічна дослідна станція». Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2031/