Запис Детальніше

Агрохімічний моніторинг формування врожаю зерна кукурудзи за вирощування у зерно-буряковій сівозміні Лісостепу України

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Агрохімічний моніторинг формування врожаю зерна кукурудзи за вирощування у зерно-буряковій сівозміні Лісостепу України
 
Creator Цибулько, Наталія Миколаївна
 
Subject 631.8 Добрива. Збагачення органічних і неорганічних добрив. Стимулювання росту рослин. Ростові речовини. Рослинні стимулятори
Агрохімсервіс сучасних технологій у рослинництві
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010102 Агрохімія і грунтознавство
633.1 Хлібні злаки. Зернові культури
 
Description Дипломна робота на тему: “Агрохімічний моніторинг формування врожаю зерна кукурудзи за вирощування у зерно-буряковій сівозміні Лісостепу України викладена на 77 сторінки друкованим текстом, має 22 таблиці, 4 рисунки та 79 літературних посилань.
З'ясовано, що систематичне застосування добрив у сівозміні сприяє покращенню поживного режиму ґрунту та підвищенню його родючості.
Добрива є одним із найпотужніших факторів впливу на врожайність сільськогосподарських культур та ефективність сільськогосподарського виробництва. Відомо, що найбільшу частку добрив, що споживають у світі та в Україні, мають азотні добрива.
У даній дипломній роботі приведені результати впливу тривалого застосування органічної, органо-мінеральної і мінеральної систем удобрення у сівозміні на ріст і розвиток рослин кукурудзи, накопичення органічної речовини, характер формування врожаю та показники якості зерна, динаміку накопичення рослинами кукурудзи азоту та баланс головних елементів живлення, а також ефективність застосування добрив під кукурудзу на зерно у зерно-буряковій сівозміні в умовах Лісостепу України.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2199/1/Tsybulko.doc
Цибулько, Наталія Миколаївна (2010) Агрохімічний моніторинг формування врожаю зерна кукурудзи за вирощування у зерно-буряковій сівозміні Лісостепу України. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2199/