Запис Детальніше

Гумосовий стан чорнозему типового за застосування ресурсозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Гумосовий стан чорнозему типового за застосування ресурсозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур.
 
Creator Дмитерко, Тетяна Юріївна
 
Subject 633.6 Цукрові та крохмалеві рослини
Виробнича спеціалізація
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010102 Агрохімія і грунтознавство
Ґрунтознавство, моніторинг якості ґрунтів та їх охорона
631.4 Грунтознавство. Грунтові дослідження
 
Description До дипломної роботи на тему: “ Гумусовий стан чорнозему типового за застосування ресурсозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур”. В дипломній роботі приведено результати польових та лабораторних досліджень по встановленню показників вміст і запаси гумісу, запаси органічної речовини та її якісний склад, нітрофікаційна здатність чорнозему типового крупнопилувато-середньосуглинкового на лесі, а також були проведені дослідження по впливу різних технологій обробітку грунту та різних видів і норм добрив на урожайність цукрових буряків. Найкращим варіантом був мілкий плоскорізний обробіток на фоні органічних добрив + NPK.
 
Date 2010-06-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2202/1/Dmuterko.doc
Дмитерко, Тетяна Юріївна (2010) Гумосовий стан чорнозему типового за застосування ресурсозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2202/