Запис Детальніше

Формування та ефективність функціонування молоко продуктового підкомплексу_

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формування та ефективність функціонування молоко продуктового підкомплексу_
 
Creator Ратушна , Юлія Олександрівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства
 
Description у магістерській роботі прoведено аналіз сучасного стану розвитку_молочного скотарства,_ розвиток інтеграційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі, причини, що стримують розвиток інтеграційних процесів, шляхи розвитку інтеграції виробництва, ПЕРЕРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ МОЛОЧНОГО СКОТАРСТВА..
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2246/1/2010_%D0%A0%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B0_%D0%AE%D0%90.doc
Ратушна , Юлія Олександрівна (2010) Формування та ефективність функціонування молоко продуктового підкомплексу_. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2246/