Формування та ефективність функціонування молоко продуктового підкомплексу_
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формування та ефективність функціонування молоко продуктового підкомплексу_
|
|
Creator |
Ратушна , Юлія Олександрівна
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства |
|
Description |
у магістерській роботі прoведено аналіз сучасного стану розвитку_молочного скотарства,_ розвиток інтеграційних процесів в молокопродуктовому підкомплексі, причини, що стримують розвиток інтеграційних процесів, шляхи розвитку інтеграції виробництва, ПЕРЕРОБКИ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ МОЛОЧНОГО СКОТАРСТВА..
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2246/1/2010_%D0%A0%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%88%D0%BD%D0%B0_%D0%AE%D0%90.doc
Ратушна , Юлія Олександрівна (2010) Формування та ефективність функціонування молоко продуктового підкомплексу_. Магістра thesis, ННІ бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2246/
|
|