Запис Детальніше

Економічна ефективність виробництва яловичини та підвищення її конкурентоспроможності

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Економічна ефективність виробництва яловичини та підвищення її конкурентоспроможності
 
Creator Шахрай , Марія Сергіївна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства
 
Description У магістерській роботі проведено аналіз стану розвитку галузі м’ясного скотарства в господарствах Києво-Святошинського району Київської області та підвищення її конкурентоспроможності
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2262/1/2010_%D0%A8%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%A1.doc
Шахрай , Марія Сергіївна (2010) Економічна ефективність виробництва яловичини та підвищення її конкурентоспроможності. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2262/