Економічна ефективність виробництва яловичини та підвищення її конкурентоспроможності
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Економічна ефективність виробництва яловичини та підвищення її конкурентоспроможності
|
|
Creator |
Шахрай , Марія Сергіївна
|
|
Subject |
0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050401 Економіка підприємства |
|
Description |
У магістерській роботі проведено аналіз стану розвитку галузі м’ясного скотарства в господарствах Києво-Святошинського району Київської області та підвищення її конкурентоспроможності
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2262/1/2010_%D0%A8%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%B9_%D0%9C%D0%A1.doc
Шахрай , Марія Сергіївна (2010) Економічна ефективність виробництва яловичини та підвищення її конкурентоспроможності. Магістра thesis, ННІ бізнесу. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2262/
|
|