Оцінка харчової та біологічної цінності заморожених плодів суниці
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оцінка харчової та біологічної цінності заморожених плодів суниці
|
|
Creator |
Краснощок, Л.М.
|
|
Subject |
634.7 Невеликі плоди кущів та трав'яних рослин. Ягідні культури
Дослідницька спеціалізація Стандартизовані технології переробки та зберігання овочевих та плодових культур 0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) 8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство |
|
Description |
В роботі є досить широкий опис способу консервування – заморожування, що охвачує історію розвитку даного напряму, способи заморожування, техніка для заморожування. Вважаючи, що Україна є регіоном виробництва цінної плодоягідної продукції не лише для своїх потреб, а й для експорту подає огляд документів, які стосуються правил, оформлення експортних операцій, товару, транспортування та ін.. Подані матеріали досліджено поширених в Лісостепу (Поліссі) України сортів та гібридів суниці, як об’єктів переробки. Установлена харчова та біологічна цінність свіжих та консервованих ягід. Зроблені правильні висновки за результатами досліджень |
|
Date |
2010-06-14
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2271/1/Krasnoschok.doc
Краснощок, Л.М. (2010) Оцінка харчової та біологічної цінності заморожених плодів суниці. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2271/
|
|