Запис Детальніше

Оцінка харчової та біологічної цінності заморожених плодів суниці

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оцінка харчової та біологічної цінності заморожених плодів суниці
 
Creator Краснощок, Л.М.
 
Subject 634.7 Невеликі плоди кущів та трав'яних рослин. Ягідні культури
Дослідницька спеціалізація
Стандартизовані технології переробки та зберігання овочевих та плодових культур
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
 
Description В роботі є досить широкий опис способу консервування – заморожування, що охвачує історію розвитку даного напряму, способи заморожування, техніка для заморожування.
Вважаючи, що Україна є регіоном виробництва цінної плодоягідної продукції не лише для своїх потреб, а й для експорту подає огляд документів, які стосуються правил, оформлення експортних операцій, товару, транспортування та ін..
Подані матеріали досліджено поширених в Лісостепу (Поліссі) України сортів та гібридів суниці, як об’єктів переробки. Установлена харчова та біологічна цінність свіжих та консервованих ягід. Зроблені правильні висновки за результатами досліджень
 
Date 2010-06-14
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2271/1/Krasnoschok.doc
Краснощок, Л.М. (2010) Оцінка харчової та біологічної цінності заморожених плодів суниці. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2271/