Підбір сортів редиски для Тернопільської області
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підбір сортів редиски для Тернопільської області
|
|
Creator |
Сорока , Іван Васильович
|
|
Subject |
631 Загальні питання сільського господарства
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія) 8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство 635.1 Столові (харчові) коренеплоди Овочівництво Виробнича спеціалізація |
|
Description |
У сортів редиски проходдженя фенологічних фаз розвитку рослин не однакове. Найшвидше технічна стиглість наступає у сорту Сора – через 25 діб після появи сходів. Найвища врожайність товарної продукції редиски була у сортів Сора 12,5 т/га, Французський сніданок – 12,2 т/га та Льодяна бурулька.
|
|
Date |
2010-06-15
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2274/1/Soroka.doc
Сорока , Іван Васильович (2010) Підбір сортів редиски для Тернопільської області. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2274/
|
|