Запис Детальніше

Підбір сортів редиски для Тернопільської області

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підбір сортів редиски для Тернопільської області
 
Creator Сорока , Іван Васильович
 
Subject 631 Загальні питання сільського господарства
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
8.09010104 Плодоовочівництво і виноградарство
635.1 Столові (харчові) коренеплоди
Овочівництво
Виробнича спеціалізація
 
Description У сортів редиски проходдженя фенологічних фаз розвитку рослин не однакове. Найшвидше технічна стиглість наступає у сорту Сора – через 25 діб після появи сходів. Найвища врожайність товарної продукції редиски була у сортів Сора 12,5 т/га, Французський сніданок – 12,2 т/га та Льодяна бурулька.
 
Date 2010-06-15
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2274/1/Soroka.doc
Сорока , Іван Васильович (2010) Підбір сортів редиски для Тернопільської області. Магістра thesis, ННІ рослинництва та грунтознавства.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2274/