Запис Детальніше

Страховий ринок України: сучасний стан, проблеми розвитку та шляхи їх вирішення

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Страховий ринок України: сучасний стан, проблеми розвитку та шляхи їх вирішення
 
Creator Паранчук, Лариса Григорівна
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050801 Фінанси і кредит (Фінанси)
 
Description Сучасний етап розвитку світової економіки та міжнародних відносин, входження України до системи світових господарських зв’язків зумовлюють необхідність розвитку страхового ринку з урахуванням світового досвіду та національних особливостей.
Особливо актуальною є проблема формування та подальшого розвитку страхового ринку для України, де відбуваються кардинальні зміни в економічній системі.
Дослідження проблеми розвитку страхування охоплює економічні, правові і соціальні аспекти та має вкрай важливе значення як з теоретичної, так і з практичної точок зору.
Створення сприятливих умов для розвитку страхування в Україні потребує проведення глибоких теоретичних досліджень та надання наукових рекомендацій, які можуть стати важливим чинником ефективного функціонування національного страхового ринку. Дослідження механізму використання потужного потенціалу страхування у ринковій економіці дозволить повніше використовувати його в умовах України.
 
Date 2010-06-24
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2334/1/2010_%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%87%D1%83%D0%BA_%D0%9B%D0%93.doc
Паранчук, Лариса Григорівна (2010) Страховий ринок України: сучасний стан, проблеми розвитку та шляхи їх вирішення. Магістра thesis, ННІ бізнесу.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2334/