Державне управління процесом підготовки овочів для логістики та маркетингу
NUBIP Library
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Державне управління процесом підготовки овочів для логістики та маркетингу
|
|
Creator |
Залевський , Олександр Володимирович
|
|
Subject |
635 Овочівництво і декоративне садівництво
1501 Державне управління 8.15010005 Державна служба 658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі |
|
Description |
Мета дослідження полягає в науково-теоретичному обґрунтуванні сутності, змісту, функціонування державного управління процесом підготовки овочів для логістики та маркетингу та виявленні методологічних засад її використання у процесах державного управління в Україні. Реалізація цієї мети зумовила постановку та вирішення таких взаємопов’язаних завдань: - проаналізувати стан ринку овочів України як об’єкта державного регулювання; - виявити і охарактеризувати всі особливості і принципи логістики для забезпечення маркетингової мережі овочами; - розкрити основу законодавчо – нормативної бази системи державного управління процесом підготовки овочів для логістики та маркетингу; - проаналізувати стандартизацію і сертифікацію як механізми державного управління логістики та маркетингу овочів; - показати механізм розробки і впровадження стандартів з технології вирощування овочів; - надати аналіз впровадженню маркетингу та логістики для розвитку овочівництва; - удосконалити комплекс моделі державного управління процесом підготовки овочів для логістики та маркетингу та сформулювати основні напрями трансформації цієї моделі в Україні; Об’єкт дослідження – процес формування ринку свіжих овочів в Україні та його державне регулювання. Предмет дослідження – овочі, нормативно-правові акти, стандарти. |
|
Date |
2010
|
|
Type |
Дисертація
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2410/1/2010_%D0%97%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%9E.%D0%92_06.doc
Залевський , Олександр Володимирович (2010) Державне управління процесом підготовки овочів для логістики та маркетингу. Магістра thesis, НУБіП України. |
|
Relation |
http://elibrary.nubip.edu.ua/2410/
|
|