Запис Детальніше

Напрямки удосконалення управління консалтинговою діяльністю АР Крим

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрямки удосконалення управління консалтинговою діяльністю АР Крим
 
Creator Черватюк, Наталія Сергіївна
 
Subject 35 Державне адміністративне управління. Військова справа
1501 Державне управління
8.15010005 Державна служба
631 Загальні питання сільського господарства
 
Description Магістерська робота складається:–104 сторінок комп’ютерного тексту, 10 рисунків, 5 таблиць, 2 додатка, 75 літературних джерел.
Об'єктом дослідження є процес формування інформаційно-консультаційного забезпечення .
Метою дослідження є розробка напрямків удосконалення управління констинговою діяльністю в АПК Крим.
Методи дослідження. У процесі рішення поставлених завдань у магістерській роботі використовувалися наступні методи емпіричного і теоретичного дослідження, історичний метод, трендові моделі та екстраполяції індексний метод, маркетингові методи, метод експертних оцінок., метод моделювання,анкетування, СВОТ аналіз, статистичні методи.
У першому розділі магістерської роботи – «Теоретичні аспекти організації консалтингової діяльності» - розкрито суть теоретичної основи консалтингової діяльності, проведено дослідження особливостей розвитку консалтингової діяльності в АР Крим, а також висвітлені особливості організації управління консалтинговою діяльністю.
У другому розділі магістерської роботи – «Аналіз інформаційно-консультаційного забезпечення системи поширення знань та інформації в ар Крим» - проаналізована і розкрита організація сучасної консалтингової системи в АР Крим; приведені види установ , що сприяють поширення сільськогосподарської інформації в АР Крим, достатньо висвітлена оцінка функціональних консультаційних формувань в АР Крим та реалізації проблем сільськогосподарського соціуму.
У третьому розділі магістерської роботи – «Удосконалення організації управління консалтинговою діяльністю в АР Крим» - обґрунтована організаційна модель поширення в АР Крим і уточнена розробка заходів поширення сільськогосподарських знань та інформації В АР Крим, а також запропоновані перспективи розвитку консалтингової діяльності в АР Крим.
Сутність консультування полягає в процесі, при якому консультант теоретично й практично підтримує клієнта, спонукує його до дій і рішення проблем, які виникли або назрівають. Діяльність інформаційно консультаційних служб в аграрному секторі реалізується через систему завдань: поширення спеціальних знань, впровадження у виробництво сучасних досягнень науки, техніки й технологій, надання сільськогосподарським товаровиробникам і сільському населенню консультаційних послуг, з питань аграрного виробництва й розвитку соціальної сфери села.
 
Date 2010
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2418/1/2010_%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8E%D0%BA_%D0%9D.%D0%A1_05.doc
Черватюк, Наталія Сергіївна (2010) Напрямки удосконалення управління консалтинговою діяльністю АР Крим. Магістра thesis, НУБіП України.
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2418/