Запис Детальніше

ПРАКТИКУМ З ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ПРАКТИКУМ З ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ
 
Creator Побережець, Т.І.
 
Subject 330 Економіка в цілому
8.10010103 Електрифікація і автоматизація с.г.
8.10010101 Енергетика с-г виробництва
 
Description Підготовлений посібник є спробою викладу загальної економічної теорії у формі структурних, структурно-логічних схем, категоріальних таб¬лиць (блоків, моделей) з розкриттям змісту головних категорій, рис, функцій, законів, вузлових питань. Така форма викладу матеріалу дає можливість показати студентам взаємозв'язок головних категорій, елементів, факторів у певному явищі, процесі, моделі, зрозуміти механізм, логіку їхньої взаємодії за певних умов. Вона забезпечує наочність певних абстрактних категорій, дозволяє ефективніше, повніше сприйняти матеріал.
Посібник може стати опорним науково-методичним забезпеченням як під час підготовки та проведення лекцій, так і самостійного вивчення економічної теорії студентами всіх форм на¬вчання. Спрощується сприйняття теоретичних положень як для слухачів, так і читачів. Дана методична розробка стане логічно-тезовим конспек¬том для викладання і вивчення економічної теорії.
Структура посібника відповідає навчальній програмі, яка була рекомендована для студентів вищих навчальних аграрних закладів. Під час написання і підготовки даної методичної розробки було використано як традиційні, так і сучасні нові схеми, розроблені вітчизняними і зарубіжними вченими.
 
Date 2008
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2425/1/%D0%86%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%BD._%D0%95%D0%A2.%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%BC.doc
Побережець, Т.І. (2008) ПРАКТИКУМ З ЕКОНОМІЧНОЇ ТЕОРІЇ. [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2425/