Запис Детальніше

”МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ТРАНСФОРМАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ”

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ”МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ТРАНСФОРМАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ”
 
Creator Попрозман., Н.В.
 
Subject 0305 Економіка та підпрриємництво
8.03050201 Економічна кібернетика
519.8 Дослідження операцій
 
Description Сучасний етап розвитку світової економічної системи відрізняється від попередніх насамперед динамізацією, прискоренням процесів поглиблення взаємозалежності окремих національних і регіональних господарств тощо. Україна завершує етап системної трансформації суспільних відносин та їх базисної складової – економіки і вступає в якісно новий період свого розвитку. У зв‘язку з цим виникають нові проблеми і завдання методологічного, теоретичного і практичного характеру.
Насамперед, це потреба у з‘ясуванні загальних закономірностей, форм та етапів трансформації економічних систем, що дозволяє визначити особливості й перспективи трансформації економічної системи країни.
На противагу неокласичному підходу трактування перехідних процесів було обґрунтовано концепцію трансформації економічної системи, яка ґрунтується на тезі про безперервність економічних перетворень у суспільстві та залежність результатів перетворень від їх розвитку. Фундаментально відмінний методологічний підхід, побудований на основі принципово нових методів аналізу, дозволив сформулювати критерії оцінки характеру функціонування економічної системи та висновки стосовно оптимізації трансформаційних процесів.
Для успішного виконання курсового проекту із даної дисципліни магістр повинен обрати тему дослідження, проаналізувати наявну літературу та Інтернет - джерела із даної дисципліни і, зокрема, із обраної теми, скласти план проекту до обраної теми, розкрити із необхідним ступенем деталізації розділи та пункти цих розділі, на основі інформаційного забезпечення показати вміння застосовувати економіко-математичні моделі трансформаційної економіки для вивчення реальних ситуацій економіки України, згідно результатів отриманого оптимального плану розробити план заходів щодо покращення економічного ефекту вибраної проблеми.
 
Date 2009
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2440/1/%D0%BC%D0%95%D0%A2%D0%9E%D0%94_%D0%BA%D0%A0_%D0%BC%D0%BC%D1%82%D0%B5.pdf
Попрозман., Н.В. (2009) ”МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ТРАНСФОРМАЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ”. [Навчальний матеріал] (Прийнятий до публікації)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2440/