Запис Детальніше

Методичні рекомендації до практичного вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності» для студентів ОКР „Бакалавр” вищих навчальних закладів аграрної освіти (друге видання, перероблене і доповнене)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні рекомендації до практичного вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності» для студентів ОКР „Бакалавр” вищих навчальних закладів аграрної освіти
(друге видання, перероблене і доповнене)
 
Creator Прилипко, В.А.
Піскунова, Л.Е.
 
Subject 0401 Природничі науки (Екологія)
8.04010601 Екологія та охорона навколишнього середовища
658 Організація виробництва, менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі
 
Description Наведено основні методики для практичного вивчення дисципліни, зокрема, визначення небезпечних та шкідливих чинників штучно створеного природного середовища, характеристику біологічних небезпек, основні принципи здорового способу життя та надання першої долікарняної допомоги при травмах, що виникли внаслідок дії небезпечних і шкідливих факторів.

Рекомендовано Навчально-методичною радою факультету екології і біотехнології ННІ охорони природи і біотехнології
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2484/1/%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4._%D1%80%D0%B5%D0%BA._%D0%91%D0%96%D0%94.pdf
Прилипко, В.А., Піскунова, Л.Е. (2010) Методичні рекомендації до практичного вивчення дисципліни «Безпека життєдіяльності» для студентів ОКР „Бакалавр” вищих навчальних закладів аграрної освіти (друге видання, перероблене і доповнене). [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2484/