Запис Детальніше

„Історико-ретроспективний аналіз участі молоді у процесах прийняття рішень” (Методичні матеріали для студентів та педагогічних працівників)

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title „Історико-ретроспективний аналіз участі молоді у процесах прийняття рішень” (Методичні матеріали для студентів та педагогічних працівників)
 
Creator Ковальчук , Т. І.
 
Subject 378 Вища освіта. Університети. Підготовка наукових кадрів
 
Description Збагачення творчого потенціалу суспільства належить до одного з найважливіших соціально-педагогічних пріоритетів, що зумовлює розвиток сучасних підходів до змісту професійної перепідготовки педагогічних кадрів, нових вимог до особистісної готовності педагогів загальноосвітніх навчальних закладів, які займаються виховною роботою, до орієнтації на творчу діяльність. Виходячи з основних документів про освіту (Законів України „Про освіту”, „Про загальну середню освіту”, „Про позашкільну освіту”), нормативно-методичних документів ЛОІППО, провідна стратегія курсу підвищення кваліфікації педагогів, які займаються виховною роботою в системі післядипломної освіти – творчий підхід до організації професійної переорієнтації від просвітництва до здійснення життєтворчої та культуротворчої місії, від маніпулятивної, авторитарної педагогіки до педагогіки особистісно зорієнтованої, педагогіки співробітництва в умовах нових освітніх змін.
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2563/1/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D1%80%D1%8F%D0%B4%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F.pdf
Ковальчук , Т. І. (2010) „Історико-ретроспективний аналіз участі молоді у процесах прийняття рішень” (Методичні матеріали для студентів та педагогічних працівників). [Навчальний матеріал] (Неопублікований)
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2563/