Запис Детальніше

Птахівництво та технологія виробництва яєць та м`яса

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Птахівництво та технологія виробництва яєць та м`яса
 
Creator Бородай, В.П.
Сахацький, М.І.
Вертійчук, А.І.
Мельник, В.В.
Пономаренко, Н.П.
Базиволяк, С.М.
Краснощок, В.Г.
 
Subject Розведення та селекція тварин
1101 Ветеринарія (Ветеринарна медицина)
8.11010101 Ветеринарна медицина
631 Загальні питання сільського господарства
 
Description У підручнику висвітлені питання походження й одомашнення птиці, її біологічні особливості, а також ектер’єр, конституція і продуктивність. Породи і кросі птиці охарак-теризовані відповідно до сучасних напрямів розвитку птахівництва. Враховуючи досяг-нення науки і практики, викладено основи племінної роботи в птахівництві, інкубації яєць, нормованої годівлі і технологічних процесів виробництва яєць і м’яса птиці, та пере-робки продукції птахівництва.
 
Publisher Вінниця «Нова Книга»
 
Date 2010
 
Type Навчальний матеріал
NonPeerReviewed
 
Format application/djvu
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2600/1/ptahivn.djvu
Бородай, В.П., Сахацький, М.І., Вертійчук, А.І., Мельник, В.В., Пономаренко, Н.П., Базиволяк, С.М., Краснощок, В.Г. (2010) Птахівництво та технологія виробництва яєць та м`яса. [Навчальний матеріал]
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2600/