Запис Детальніше

Вплив протруйників насіння на обмеження розвитку кореневої гнилі гороху в умовах ВП НУБіП України „Аг-рономічна дослідна станція” Васильківського р-ну Київ-ської обл.

NUBIP Library

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив протруйників насіння на обмеження розвитку кореневої гнилі гороху в умовах ВП НУБіП України „Аг-рономічна дослідна станція” Васильківського р-ну Київ-ської обл.
 
Creator Манько , Віталій Йосипович
 
Subject 8.09010501 Захист рослин
632.4 Грибкові хвороби рослин
0901 Сільське господарство і лісництво (Агрономія)
 
Description Кореневі гнилі гороху проявляються протягом вегетації.. Залежно від збудників хвороби розрізняють фузаріозну,ризоктоніозну,афаноміцетну, аскохітозну.
Один з найважливіших прийомів, які попереджують розвиток кореневих гнилей цієї рослини на сходах – протруєння насіння гороху хімічними препаратами. Хімічні заходи боротьби зводяться до протруєння насіння і мають межу не тільки знезараження насіння , але також захист проростків від збудників хвороб, які знаходяться в ґрунті.Обробіток насіння фунгіцидними препаратами підвищує його схожість, стимулює ріст та розвиток.
 
Date 2010-04-04
 
Type Дисертація
NonPeerReviewed
 
Format application/msword
 
Identifier http://elibrary.nubip.edu.ua/2712/1/Manko.doc
Манько , Віталій Йосипович (2010) Вплив протруйників насіння на обмеження розвитку кореневої гнилі гороху в умовах ВП НУБіП України „Аг-рономічна дослідна станція” Васильківського р-ну Київ-ської обл. Магістра thesis, ННІ Рослинництва та ґрунтознавства .
 
Relation http://elibrary.nubip.edu.ua/2712/